Introduktion til astrologi

Aquarius-hj.dk er ikke længere tilgængelig her. Besøg venligst aquarius-hjoerring.dk i stedet.


Er du interesseret i astrologi, og ønsker du at vide mere om dette fascinerende emne? Så er du havnet det rette sted. Her på vores store astrologi-side finder du nemlig alt om emnet. Vi lægger i første omgang ud med at introducere dig til konceptet.

Astrologi er "stjernetydning"

Hvad er astrologi egentlig for noget? Basalt set kan astrologi defineres som et koncept hvor man tyder stjerner. Tror man på astrologi, så tror man samtidig på, at der er en forbindelse mellem diverse himmellegemers placering i forhold til jorden. Med himmellegemer henvises der typisk til stjerner.

Ifølge astrologien har de forskellige stjerner på nattehimlen hver deres særlige betydning. Til sammen kan deres placering hjælpe med at spå om fremtiden, og om hvordan vores alles skæbner forholder sig.

De 12 stjernetegn: En fundamental del af astrologien

En af de helt store fundamentale grene af astrologien er de såkaldte stjernetegn. Tolv af dem findes der. Hvornår du er født på året, afgør hvilket stjernetegn, du selv har.

I mange ugeblade og aviser kan du ofte læse dit eget horoskop. De er udarbejdet af en astrolog, og tanken bag det er at tilbyde dig en spådom om, hvordan din kommende tid kommer til at se ud. Alt sammen baseret på himmellegemernes placering på nattehimlen.

Astrologi spiller fortsat en rolle i det moderne samfund

Selv om konceptet af mange omtales som pseudovidenskab, så hitter astrologi fortsat. Og på trods af, at de fleste borgere ikke går synderligt meget op i emnet, så kender de fleste dog alligevel lidt til stjernetegn. Man kan derfor godt konkludere, at astrologien trods alt alligevel har en rolle at spille i det moderne samfund.